Co to jest?
Świeża pasta warzywna ze szpinakiem i fetą. Idealnie doprawiona, gotowa do użycia w wielu formach.
Jak stosować?
Pasta warzywna może być użyta jako gotowy farsz, nadzienie lub po dodaniu wody sos. Idealna jako nadzienie do Canneloni i Lasagne. Poniżej znajdziesz przykładowe przepisy, lecz pamiętaj - ogranicza Cię tylko wyobraźnia!
Przykładowe przepisy
Makaron muszelki nadziewany GOURMET VEGGIE SZPINAKOWE Z FETĄ: ugotować makaron - duże muszle. Nałożyć do każdej GOURMET VEGGIE SZPINAKOWE Z FETĄ, ułożyć obok siebie w naczyniu, nadzieniem do góry. Posypać wybranym serem żółtym, zapiec w piekarniku do roztopienia.
Szpinakowe rogaliki francuskie: ciasto francuskie pokroić w trójkąty. Posmarować pastą i zwinąć formując rogalik. Piec wg zaleceń z ciasta francuskiego.
Dostępne w dwóch pojemnościach:
- 1 kg
- 450 g